• Aarde Pagar küpsetab ainult ühte leiba – “Aarde Musta”.

    “Aarde Must” on mesiselt magusa noodiga, kergelt mõrkjas, hamba all krõmpsuva õhulise koore ja pilv-pehme sisuga tume põrandaleib.  Pagari soov oli selles leivas ühendada ülemaailmselt populaarse käsitöö-hapusaia ja põhjamaise tumeda leiva parimad omadused.

  • nisujuuretis, nisujahu, rukkilinnasejahu, mesi, sool, rapsiõli

  • Kanapuljongist valmistatud tihke ja mahlase tekstuuriga hapusai.

    Krõbeda kooriku all peituv õrn “kananoot” annab Kanasaiale, võrreldes tavalise (ilma puljongita valmistatud) valge saiaga, iseloomulikult täidlase maitse.

    Kanasaias kasutatakse FoodStudio orgaanilist kanakondipuljongit. Asjaosalised kanad jooksid vabalt.

  • nisujuuretis, nisujahu, FoodStudio kanapuljong, mesi, sool, rapsiõli

  • Rukkilinnase ja või robustne paaritumine. Kihtide mäng. Krõmpsuv formaat kaetud soolakristalli ja meekaramelliga. Rukkikaigas on see, mis jäi lõpuks järele meie mustast sarvesaiast.

  • nisujuuretis, nisujahu, rukkilinnasejahu, mesi, sool, rapsiõli, või